TEK DERS SINAVI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMA 18.08.2021

18-08-2021

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

Daha önceki duyurumuzda tek ders sınavı duyurusu yapılmış ve sınava girmek isteyenler için bir başvuru formu hazırlanmıştı.

27-28 Ağustos tarihlerinde yapılacak TEK DERS Sınavları, FİNAL veya BÜTÜNLEME sonuçlarına göre sınava girmesi gerekenler için düzenlenecektir.

Eylül ayının ikinci yarısında yapılacak olan TEK DERS sınavı YAZ OKULU sonuçlarına göre düzenlenecektir.

Öğrencilerimizin iki sınav arasında tercihte bulunmaları söz konusu değildir.

FİNAL veya BÜTÜNLEME sonucuna göre tek derse girmesi gerektiği halde 27-28 Ağustos tarihlerindeki tek ders sınavına girmeyenler bu dönem haklarını kullanmış sayılacağından Eylül ayındaki tek ders sınavına giremeyeceklerdir.

Bu dönem girmeyenlerin en erken girebileceği tek ders sınavı GÜZ dönemi sonunda (2022 Ocak-Şubat aylarında) yapılacaktır.

ÖNEMLE DUYURULUR