TEK DERS SINAVI DUYURUSU (BAŞVURULAR SONA ERDİ) 10.08.2021

10-08-2021

– BAŞVURULAR SONA ERMİŞTİR. 23 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ GEÇERLİ BAŞVURULAR ve SINAV TAKVİMİ İLAN EDİLECEKTİR.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

Mezun olabilmesi için transkriptinde yer alan bütün derslerden başarılı olmuş; ancak TOPLAMDA sadece 1 TEORİK dersten başarısız olmuş öğrencilerimiz için aşağıdaki form aracılığı ile başvurmaları halinde;

İLAHİYAT LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ İÇİN:

27.08.2021 CUMA günü Saat 15:00’da;

İLİTAM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN;

28.08.2021 CUMARTESİ günü Saat 10.00’da başlamak üzere

Fakültemizde YÜZ YÜZE tek ders sınavları yapılacaktır.

Tek Ders sınavına girmek isteyenlerin  11.08.2021 ila 20.08.2021 mesai bitimine kadar aşağıdaki formu doldurmaları gerekmektedir.

Önemli Notlar:

1. Eylül ayının ilk yarısından sonra Yaz okulu sonuçlarına göre tekrar TEK DERS sınavı yapılacaktır. Ancak 27-28 Ağustos tarihlerinde TEK DERS sınavına girip başarısız olanların tekrar Eylül ayındaki sınava girmeleri mümkün değildir. Her dönem sonunda sadece bir defa tek ders sınav hakkı vardır.
  2. Uygulamalı derslerin Tek Ders sınavı yapılmamaktadır. Öğretmenlik Uygulaması, Bitirme ödevi gibi derslerinizin notları, gerekli çalışmaları tamamlamanızdan sonra ilgili öğretim elemanı tarafından ilan edilmelidir.
  3. Daha önce hiç kayıt yaptırmadığınız bir ders için Tek Ders sınavına girmeniz mümkün değildir. Öğrencilerimiz bu durumda sehven Tek Ders Sınavına girmiş olsa bile geçersizdir.
  4. İLİTAM Programında AZAMİ SÜREYİ aşıp EK süre kullanan öğrencilerimiz TEK DERS sınavlarına giremez. Bu öğrencilerimiz derslerini, dersin ilgili döneminde kayıt yaptırarak alabileceklerdir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

TEK DERS SINAVI BAŞVURU FORMU

Not: Mükerrer başvuruyu önlemek için sadece bir defa form doldurma hakkı verilmiştir. Lütfen bütün bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra GÖNDER tuşuna basınız.

Başvuru süresi sona ermiştir.