Yaz Okulunda Kapanan Dersler (04/07/2024)

04-07-2024

2023-2024 Öğretim Yılı Yaz okulunda kontenjanı yetersiz olduğu için kapanan dersler aşağıdaki gibidir.

İlahiyat Programı

İLA 2010 İslam Medeniyeti Tarihi

İLA 2015 İslam Tarihi II

İLİTAM

İLT 4017 Ana Konularıyla Kur’an

Fakültemiz ve diğer üniversitelerin öğrencileri kapanan dersin yerine başka bir ders almak isterlerse ders kayıt ekranından tekrar kayıt hakkı almaları gerekmektedir. Daha önceki kayıtları bu aşamada iptal olacağı için yeni alacakları derslere ek olarak daha önce aldıkları kapanmayan derslerini de tekrar seçmeleri gerekmektedir. (Kendine tekrar kayıt hakkı veren öğrenci sıfırdan almak istediği dersler için seçim yapmalıdır.) Bu durumda ders ücreti farkı oluşuyorsa bu miktar için tekrar ödeme yapılmalıdır. Ödeme yapılmadığı durumda ders kaydı geçersiz olacaktır. Kapanan ders yerine daha az ücretli başka bir ders seçilmesi durumunda aradaki fark otomatik olarak verdiğiniz hesap numarasına yatırılacaktır.

Kapanan ders yerine başka bir ders seçmek istemeyen öğrencilerin herhangi başka bir işlem yapmalarına gerek YOKTUR. Bu durumda olan öğrencilerin yatırdıkları ders ücreti hesaplarına otomatik olarak iade edilecektir.