YAZ OKULU PROGRAMLARINDAN DERS ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE 08.07.2021

08-07-2021

YAZ OKULU PROGRAMLARINDAN DERS ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Fakültemiz haricindeki yaz okulu programlarından ders alan öğrencilerimiz:

1. Şu sayfada ilan edilen yaz okulu programlarından sadece birine kayıt yaptırabileceklerdir.
  2. Fakültemiz yönetim kurulundan onay almadan aldıkları dersler geçersiz sayılacaktır. Fakültemize ders onayı için başvuru yapan öğrencilerin durumları şu sayfada ilan edilmektedir.
  3. Yaz okulu programlarından en fazla 3 ders alınabilmektedir. 3’ten fazla ders için onay alan öğrencilerin sadece üç dersi için not girişi yapılacaktır. Öğrencilerimiz üçten fazla ders için onay aldılarsa bu derslerden hangilerini yaz okulundan alacaklarını kendisi karar verecektir.
  4. Önceki yarıyıllardaki tüm derslerden başarılı olan öğrencilerimiz bir üst sınıftan ders alabilecektir. Bu şartı taşımadığı halde alınan dersler geçersiz sayılacaktır.
  5. İLİTAM Programı öğrencilerimiz diğer İLİTAM Programlarının Yaz okullarından, İlahiyat Programı öğrencilerimiz yine diğer İlahiyat Programlarının Yaz okullarından ders alabilecektir. İLİTAM, İlahiyattan, İlahiyat İLİTAM’dan ders alamaz.

ÖNEMLE DUYURULUR.