YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPANLAR İÇİN ARAPÇA MUAFİYET SINAVI 13.08.2020

14-08-2020

FAKÜLTEMİZDE YAPILACAK OLAN YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI İÇİN ARAPÇA MUAFİYET SINAVI BİLGİLENDİRMESİ

SINAV TARİHİ VE SAATİ: 17 AĞUSTOS 2020 PAZARTESİ SAAT 10.00

1. Öğrenciler sınava girebilmek için “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi”ni yanında bulundurmak zorundadır.
  2. Test sınavı tamamen çoktan seçmeli sorulardan oluşmuş olup, işaretlemeler öğrenci tarafından optik forma yapılacaktır.
  3. Test sınavının ilk 30 dakikasından sonra gelen öğrenciler sınava alınmazlar. Öğrenciler sınav salonunu ilk 30 dakikada terk edemezler.
  4. Akıllı saat ve benzeri cihazlarla sınava girmek yasaktır.
  5. Öğrenciler sınavın yapılacağı yere girişten itibaren maske takmalı, sırasına oturana kadar maske takmaya devam etmelidir. Maskeler ağız ve burnu tamamen kapatmalıdır. Sosyal mesafe kuralına uyulmalıdır.
  6. Ateşi 38 derece ve üzerinde olanlar ile Covid-19 durumu olanlar sınav binasına alınmayacaktır.
  7. Öğrenciler sınav binasına girerken yanlarında el dezenfektanı, siperlik, eldiven, kolonya bulundurabilir.

ÖNEMLE DUYURULUR