Üniversitemiz Öğrenci İhtiyaç Analizi 21.03.2022

21-03-2022

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Kalite-akreditasyon çalışmalarına da dayanak teşkil edebilecek etkili ve ihtiyaca yanıt verebilecek bir eğitim programı düzenleyebilmek doğru bir ihtiyaç analiz süreci ile gerçekleşebilir. Bu amaçla
öğrencilerimizin ihtiyaç duyabilecekleri eğitimleri belirleyebilmek için aşağıda linkte sunulan bir anket hazırlanmıştır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Akademik ve Kişisel Gelişimi Destekleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKADEMİ – DE) ve Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yürütülen bu araştırmanın amacı, Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerinin, etkili öğrenme ve öğretme, yaşam boyu öğrenme, kişisel gelişim, yabancı dil eğitimi ile ilgili ihtiyaçlarının belirlenmesidir. Bu ihtiyaçların belirlenmesinin ardından 2021-2022 eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize yönelik etkinlikler planlanacaktır.

Anketlin öğrencilerimiz tarafından doldurulmasını takiben yapılacak değerlendirme sonrası öğrencilerimiz için ihtiyaç analiz raporu düzenlenecektir. Değerlendirme sonuçlarına göre Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü, DEUZEM, DESEM ve ilgili birimlerimizle işbirliği çerçevesinde yıllık eğitim planı hazırlanacaktir.

Bu nedenle ankete katılımız büyük önem taşımaktadır.

18 Nisan 2022 tarihine kadar anketi yanıtlamanızı bekler katkılarınız için teşekkür ederiz.

ANKETE KATIL