TEK/ÜÇ DERS SINAVI DUYURUSU 02.06.2020

02-06-2020

SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

İlahiyat ve İLİTAM Programlarına kayıtlı son sınıf öğrencilerimizden bütün derslerini başarı ile verip bütün dönemlerden en fazla ÜÇ DERSİ kalanlar için 09.06.2020 Saat 18.00’da TEK/ÜÇ DERS SINAVI yapılacaktır. (Bir, İki veya Üç dersi kalan öğrenciler için)

Söz konusu derslerin daha önceki dönemlerde alınmış olmaları gerekmektedir.

Daha önce hiç kayıt yapılmamış ve alınmamış dersler için TEK/ÜÇ DERS sınavı düzenlenemez.

Azami süreyi aşan öğrenciler DEÜ Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği 8. Maddesinin 3. Fıkrası gereği bu sınavlara giremez.

Lütfen DEBİS hesabınızdan alacağınız güncel TRANSKRIPT (Not Döküm) belgenizi dikkatlice inceleyiniz.

Bütün dönemlerden daha önce aldığınız fakat başarısız olduğunuz en fazla üç dersiniz kaldıysa (diğer derslerinizden geçtiyseniz) kaldığınız derslerin kodlarını ve adlarını aşağıdaki forma eksiksiz giriniz.

Başvuru yapmayan öğrenciler için TEK/ÜÇ DERS SINAVI düzenlenmeyecektir.

TEK/ÜÇ DERS SINAVLARI https://online.deu.edu.tr/portal adresinde uzaktan yapılacaktır. (İLİTAM ÖĞRENCİLERİ DE DAHİL)

BAŞVURU BAŞLANGIÇ TARİHİ : 04.06.2020 SAAT 13.00

BAŞVURU BİTİŞ TARİHİ : 08.06.2020 SAAT 17:00

ÖNEMLİ NOT: FORMU DOLDURMAK İÇİN OFFİCE 365 HESABI GEREKMEKTEDİR.

LÜTFEN FAKÜLTE İNTERNET SAYFASINDAN DUYURULARIMIZI TAKİP EDİNİZ.

TEK/ÜÇ DERS SINAVLARI BAŞVURU FORMU (04.06.2020 SAAT 13.00’da aktif olacaktır)