TEK/ÜÇ DERS SINAVLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU 09.06.2020 SAAT 00.55

09-06-2020

Değerli Öğrencilerimiz,

Aşağıdaki açıklamaları lütfen dikkatlice okuyunuz.

Fakültemiz İLAHİYAT, İLİTAM ve DKAB programlarına kayıtlı olup,

1. Müfredatındaki bütün derslerine ilgili dönemde kayıt yaptırmış, (Trankriptinde “ALMADI” ibaresi bulunmayan)
  2. Devamsızlıktan kalmamış,
  3. Derse kayıt yaptırıp devam ettiği halde en fazla üç dersinin sınavlarında başarı gösterememiş

öğrencilerimiz için 09.06.2020 Saat 18.00’da başlayan TEK/ÜÇ DERS SINAVLARI yapılacaktır.

Derse ilgili dönemde kayıt yaptırmayan, devamsızlıktan kalan veya bağıl sistemde bütün derslerinden 100 alsa dahi 2.0 genel not ortalamasını yakalayamayacak olan öğrenciler bu sınavlara giremez. Girmiş olsalar dahi sınavları mevzuat gereği geçersiz sayılacaktır.

Bütün sınavlar https://online.deu.edu.tr/ adresinde yapılacaktır. (İLİTAM DAHİL)

Sitede “Tek/Üç Ders Sınavları” diye bir ders oluşturulmuş ve sınava girecek öğrenciler bu derse eklenmiştir. Bütün sınavlar aynı sitede bu ders altında yapılacaktır.

Sınava girecek öğrencilerin isimleri ve dersleri bu dersin duyurular kısmında sınavdan iki saat önce ilan edilecektir.

Kur’an-ı Kerim sınavları MEETINGS (CANLI DERS)  modülünde sözlü olarak yapılacaktır. İlahiyat (Örgün ve İ.Ö) Saat 18.00’da, İLİTAM 20.00’da başlayacaktır.

Diğer dersler 18.00-21.00 saatleri arasında erişime açık olacak, her bir dersin sınavı 20 sorudan ibaret olup, süresi 30 dk. olacaktır.

Sınavlar için tekrar telafi sınavları düzenlenmeyecektir. Bu yüzden sınava girecek öğrencilerin İnternet erişim sorunlarını sınav başlayana kadar çözmeleri gerekmektedir.

Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.