Mehmet Zorlu Vakfı Başkanlığı Burs Duyurusu 28.01.2021

28-01-2021

Öğrencilerimizin Dikkatine…

Mehmet Zorlu Vakfı Başkanlığı tarafından 30.10.2020 tarihinde İzmir’ de gerçekleşen depremden etkilenen ve maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerimize burs verilecektir.

Depremden etkilenen öğrencilerimizin  “Mehmet Zorlu Vakfı Burs Başvuru Formu ile Mehmet Zorlu Vakfı Burs Taahhütnamesini” doldurup imzalayarak aşağıdaki belgelerle birlikte 04.02.2021 Perşembe mesai bitimine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine elden veya posta ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Postada yaşanan gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Gerekli Belgeler:

• Yeni kayıt yaptıran öğrenciler için ÖSYM yerleştirme sonucunun belirtildiği sınav sonuç belgesi,
  • Öğrenci belgesi,
  • Transkript (ara sınıftan seçilen bursiyerler için),
  • Ailede çalışan tüm fertlerin maaş bordrosu (ya da emekli belgesi, ailede çalışan birey yoksa muhtarlıktan alınacak olan Fakirlik İlmuhaberi),
  • Denizbank hesap cüzdanı fotokopisi (sadece seçilen öğrenciler için)
  • Nüfus Müdürlüğünden alınacak olan ailede oturan birey sayısını gösteren Nüfus kayıt örneği,
    • MZV Burs Başvuru Formu ( Yukarıdaki bağlantıda)
    • MZV Burs Taahhütnamesi ( Yukarıdaki bağlantıda) (Her öğrenci kendisi imzalayacak.)

Önemle duyurulur.

DEKANLIK.