İLİTAM Final Sınavı Giriş Belgeleri 08.01.2024

08-01-2024

İLİTAM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Final sınavı giriş belgelerini https://sinavilahiyat.deu.edu.tr/ adresinden daha önceden belirlediğiniz şifrenizle oturum açıp alabilirsiniz.

SINAVA GELİRKEN;

1. Sınav Giriş Belgesi ( renkli veya siyah-beyaz olabilir)
  2. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım Kartı veya sınavda geçerli Öğrenci kimlik belgesi
  3. Nüfus Cüzdanı , TC Kimlik Nolu Yeni Sürücü Belgesi, Pasaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi

Mutlaka yanınızda bulundurunuz.

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR

1. Cep telefonlarınızı kapalı konumda sınava giriniz. Sınav salonunda cep telefonu çalması sınav iptal nedenidir.
  2. Soru kitapçığı ve optik formun kendinize ait olup olmadığını kontrol ediniz. Öğrenci numaranızı ve kitapçık türünü eksiksiz ve doğru kodlayınız.
  3. Yazılı sınavlarda sınav başlama saatinden en az 15 dk önce salonda yerinizi alınız. Sınav başladıktan sonra salona giriş yasaktır.
  4. Sadece giriş belgesi üzerinde belirtilen tarih, saat, salon ve sırada sınava girebilirsiniz. Başka bir oturumda, salonda sınava girmek mümkün değildir. Sınav başlama saatinde sınav yerinde hazır bulununuz.

BAŞARILAR DİLERİZ.