HAZIRLIK SINIFI ARAPÇA MUAFİYET SINAVI GİRİŞ BAŞVURUSU 03.09.2020

03-09-2020

Öğrencilerimizin dikkatine!

Fakültemizde 01.10.2020 tarihinde saat 14.00‘da YÜZ YÜZE yapılacak Hazırlık Sınıfları Arapça Muafiyet Sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki formu doldurarak başvurabilirler.

Son başvuru tarihi: 01.10.2020 Saat 09.00

Covid-19 salgını nedeniyle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde sınav gerçekleşecektir.

Sınav yapılan binalara HES kodu ile girilecektir. Öğrencilerimiz sınav gününden önce HES kodu almaları gerekmektedir. HES kodunun nasıl alındığını buradan öğrenebilirsiniz.

Sınav oturum planlaması bu başvuruya göre yapılacağından başvuru yapmayanların sınava girmesi mümkün değildir.

Sınava giren öğrencilerimiz yanlarında fotoğraflı tc kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

YKS-2020 sonuçlarına göre Fakültemize yerleşen öğrencilerimiz ile 2019-2020 öğretim yılında hazırlık sınıfında okuyup başarılı olamayan öğrencilerimiz bu sınava girebilecektir.

Sınav sonucuna göre 65 puan alarak başarılı olanlar 1. sınıfa devam edecektir.

Hazırlık sınıfı yönergesini okumak için tıklayınız.

Sınava giren tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Not 1: Sınav salonu yerleşim planları sınavdan bir saat önce ilan edilecektir.

Not 2: Formu doldurabilmek için Office 365 üyeliği gerekmektedir. Üniversitemiz Office 365 kurumsal abonesidir. Hesabınızı aktif hale getirme adımları için lütfen tıklayın.

BAŞVURU FORMU