DENEME VİZE SINAVI 22.04.2020

22-04-2020

Sevgili öğrencilerimiz,

Malumunuz 25 Nisan Cumartesi günü Saat 10.00’dan itibaren VİZE sınavlarınız oys.deu.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

Online sınavların nasıl yapılacağını merak eden öğrencilerimiz için DENEME VİZE SINAVI (DEMO) hazırladık.

Bugün (22 Nisan) akşam saat 19.00’da aktif olacak DENEME VİZE SINAVI aşağıdaki derslerin “Kısa Sınav ve Testler” menüsü altında aktif olacaktır.

İLT 3002 Kur’an-ı Kerim II

İLT 4002 Kur’an-ı Kerim IV

Bu dersleri alan öğrenciler oys.deu.edu.tr adresinde DEBIS hesapları ile (……………….@ogr.deu.edu.tr) oturum açtıktan sonra üst menüde bu derslerin sekmesine geçmeleri gerekmektedir.

DENEME VİZE SINAVI için bütün öğrencilerimize iki defa giriş hakkı verilmiştir.

Sınav sistemine karşı bir aşinalık kazanmanız için hazırlanmıştır.

Deneme sınavının herhangi bir not değeri yoktur.

Oturum açma, şifreyi hatırlayamama gibi sorunlarınız olursa öncelikle https://debishs.deu.edu.tr/default.aspx adresinden şifrenizi güncelleyiniz.

OYS ekranında dersleri görememe vb. sorunlarınız olursa  lütfen ilh.ogr.isl@deu.edu.tr adresine yaşadığınız sorunun ekran görüntüsünü alarak yazınız. En kısa sürede sorununuzu çözmeye çalışalım.

Hepinize başarılar ve sağlıklı günler dileriz.