ÖNEMLİ: Hazırlık Sınıfı Arapça Muafiyet Sınavı Duyurusu 24.08.2023

24-08-2023

HAZIRLIK ARAPÇA MUAFİYET SINAVI

İlahiyat Fakültesi İlahiyat (%30 Arapça) ve İlahiyat (İ.Ö.) (%30 Arapça) (M.T.O.K Programları da dahil) programlarına 2023-2024 yılı için ilk defa kayıt yaptırıp aramıza yeni katılan öğrencilerimizden, Arapça hazırlık sınıfından muaf olmak isteyenlerin “Arapça Hazırlık Muafiyet Sınavı”na katılmaları zorunludur.

Geçen yıl hazırlık sınıfında okuyup başarılı olamayan öğrencilerimizin de bu sınava katılmaları gerekmektedir.

Muafiyet sınavı 13 Eylül 2023 tarihinde saat 14:00’te İlahiyat Fakültesinde (Adnan Süvari Mah. 108/2 Sk. No:20 35140 Karabağlar/İZMİR) YÜZ YÜZE  yapılacaktır

Bu sınav sonucuna göre Hazırlık sınıfında iki yıl üst üste başarısız olan öğrencilerin kaydı silinecektir.

Sınava katılmak isteyen bütün öğrencilerimizin aşağıdaki formu doldurarak sınava giriş taleplerini bildirmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLE DUYURULUR.

Hazırlık sınıfı yönergesi için tıklayınız.

LÜTFEN BAŞVURU FORMUNU DOLDURUNUZ

⇓ ⇓ ⇓