2023-2024 Yaz Okulu Sonunda Yapılacak Tek Ders Duyurusu(28/08/2024)

28-08-2024

TEK DERS SINAVI BAŞVURU FORMU

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

2023-2024 Bahar Dönemi sonunda mezun konumuna geldiğiniz halde transkriptinizde  herhangi bir dönemde derse kayıt yaptırıp devamını sağladığınız ve sınavlarından başarısız olduğunuz SADECE 1 TEORİK DERSİNİZ varsa bu dersin TEK DERS SININAVINA GİREBİLECEKSİNİZ. (NOT: UYGULAMALI DERSLERİN TEK DERS SINAVI YOKTUR)

Birden fazla başarısız olduğunuz ders varsa veya daha önceki dönemlerde hiç almadığınız bir ders varsa bu derslerin TEK DERS sınavına giremezsiniz.

Temmuz 2024 tarihinde tek ders sınavına girdiyseniz bu sınava katılamazsınız.

Bunun için transkriptinizi dikkatli bir şekilde incelemeniz, yukarıdaki şartı sağlıyorsanız aşağıdaki formu doldurarak bu dersten tek ders sınavına girmek istediğiniz belirtmeniz gerekmektedir.

SINAV TARİHLERİ:

İLAHİYAT:  06 Eylül 2024 CUMA Saat 10:00

İLİTAM: 07-08 Eylül 2024 CUMARTESİ-PAZAR (Derslerin günleri saatleri ayrıca duyurulacaktır.)

Aktif bir e-posta adresi giriniz. Başvurunuzun sonucu bu adrese gönderilecektir.

CAPTCHA Resmi

Bu spam önlememize yardımcı olur, teşekkürler.