2023-2024 Güz Dönemi İLİTAM Ara Sınav Giriş Belgeleri 24.11.2023

24-11-2023

Değerli İLİTAM PROGRAMI öğrencilerimiz,

Fakültemizde 02-03 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan İlitam ara sınav giriş belgelerini http://dokuzeylul.asos.advancity.net adresinden size gönderilen e-posta adresi içinde giriş bilgileriniz ve şifrenizle giriş yapıp alabilirsiniz.

Önemli Hususlar:

1. Sınav Giriş Belgesini MUTLAKA yanınızda bulundurunuz.
  2. Öğrenci Kimlik Kartınızı ve fotoğraflı T.C. Kimlik Kartınızı MUTLAKA yanınızda bulundurunuz. Bunlar olmadan sınavınız geçersiz sayılır.
  3. Cep telefonlarınızı salona getirmeyiniz.  Sınav salonunda cep telefonu çalması sınav iptal nedenidir.
  4. Soru kitapçığı ve optik formun kendinize ait olup olmadığını kontrol ediniz. Öğrenci numaranızı ve kitapçık türünü eksiksiz ve doğru kodlayınız.
  5. Yazılı sınavlarda sınav başlama saatinden en az 15 dk önce salonda yerinizi alınız. Sınav başladıktan sonra salona giriş yasaktır.
  6. Sadece giriş belgenizde belirtilen tarih, saat, salon ve sırada sınava girebilirsiniz. Başka bir oturumda, salonda sınava girmek mümkün değildir. Sınav başlama saatinde sınav yerinde hazır bulununuz.

DEKANLIK