2022-2023 BAHAR DÖNEMİ DERSLERİ 21.02.2023

21-02-2023

Değerli Öğrencilerimiz,

ÖZETLE:

• 2022-2023 Bahar dönemi derslerimiz 27 Şubat’ta başlayacaktır.
  •
  • Teorik dersler online.deu.edu.tr üzerinden çevrimiçi yapılacaktır.
  • Hazırlık sınıf dersleri online.deu.edu.tr üzerinden çevrimiçi yapılacaktır.
  • İLİTAM Programı dersleri online.deu.edu.tr üzerinden çevrimiçi yapılacaktır.
  • 4. sınıf öğrencilerimizin Öğretmenlik uygulaması II dersi yüz yüze İzmir’deki MEB okullarında yapılacaktır.
  •
  • Ders kayıtları 03 Nisan 2023 tarihine kadar kayit.deu.edu.tr adresinde devam edecektir.
  • 03 Nisan 2023 tarihine kadar devam koşulu aranmayacaktır. Daha sonrası için tekrar karar alınacaktır.
  • Vize, Final ve Bütünleme sınavların nasıl yapılacağı daha sonra açıklanacaktır.
  • Nisan ayına kadar çevrimiçi dersler bu şekilde devam edecektir. Daha sonrası için tekrar karar alınacaktır.
  • Kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimiz dersler başladıktan sonra üç hafta içinde ıslak imzalı bir dilekçe ile müracaat edebileceklerdir.
  • Deprem bölgesindeki eşdeğer fakültelerde kayıtlı olup özel öğrencimiz olmak isteyenler, birinci derece yakınlarının veya geçici ikametgahlarının İzmir’de olması koşuluyla üç hafta içinde başvurmaları halinde değerlendirilecektir.

Konuyla ilgili Üniversitemiz SENATO KARARI aşağıdadır.

İndir (PDF, 347KB)

İndir (PDF, 788KB)