Vize Ödevleri Hakkında Önemli Hatırlatma 16.12.2020

16-12-2020

Öğrencilerimizin dikkatine…

Uzaktan ödev şeklinde yapılan vize sınavları için online.deu.edu.tr adresinde verilen ve en az 7 günlük süreyi kapsayan son tarihler kesin ve katidir. Bu tarih ve saatlerin değişmesi, ödevlerin sisteme yeniden yüklenmesi için sistemin yeniden açılması gibi bir durum söz konusu olamamaktadır.

Ödevleri gönderdikten sonra tekrar düzeltme, tamamlama gibi bir işlem yapılamayacağından bütün öğrencilerimizin ödevlerini son kontrollerini yaptıktan sonra doğru dersin ödevini sisteme yüklemeleri büyük önem arz etmektedir.

Hazırlanan ödevler sınav yerine geçeceğinden, bütün öğrencilerimizin yüz yüze yapılan sınavlarda gösterdikleri hassasiyeti göstermeleri beklenmektedir.

Öte yandan, hastalık ve fevkalade mühim mazereti olanların bu durumunu gösteren resmi bir belge ile Fakülte idaresine başvurmaları halinde (mazeretleri kabul edilenlere) mazeret sınav hakkı verilecektir.

Bütün öğrencilerimize başarılar diler ve gereken hassasiyeti göstermelerini rica ederiz.

DEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı