Vize Ödev Dosyalarının Sistemde Görünmemesi Sorunu İle İlgili Duyuru 21.12.2020

21-12-2020

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz uzaktan eğitim sistemi (online.deu.edu.tr) veritabanında 17 Aralık 2020 tarihinde meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle öğrencilerimizin vize sınavları yerine (PDF, Docx, Resim… formatlarında) dosya eki olarak sisteme yükledikleri ödev dosyalarına erişimde sorun yaşandığından  öğrencilerimizin vize sınavları yerine hazırladıkları ödev dosyalarını tekrar sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Bunun için dersin öğretim elemanı tarafından online.deu.edu.tr adresinde derslerinizin ödevler modülünde yeni bir ödev başlığı açılacak ve daha önce hazırlamış olduğunuz ödev dosyalarınızı 28.12.2020 saat 23:55’e kadar sisteme yeniden yüklemeniz istenecektir.

Bu süreçte mazereti olup sınavlara katılamayan öğrencilerimiz de ödevlerini hazırlayarak sisteme yükleyeceklerdir.

Öğrencilerimizin ödev talimatlarına uygun bir şekilde ödevlerini hazırlamaları ve sisteme yüklemeleri büyük önem arz etmektedir.

Lütfen derslerinizin ödevler ve duyurular modüllerini dikkatli takip ediniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Deü İlahiyat Fakültesi Dekanlığı