İLİTAM PROGRAMI 04-05 Aralık 2021 Tarihli Ara Sınavlara Yasal Mazereti Nedeniyle Giremeyenler 06.12.2021

06-12-2021

İLİTAM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

İLİTAM Programı uygulama esaslarına göre sağlık raporu nedeniyle sınavlara katılamayanlar için mazeret sınavı yapılamamaktadır. Ancak Üniversite senatosunun aldığı karar gereği sınav tarihlerinde covid-19 salgını nedeniyle hasta, raporlu veya karantinada olan öğrencilerimiz için bu yarıyıla mahsus olmak üzere ara sınavlar (vize) için mazeret sınavı tertip edilecektir.

Öğrencilerimiz resmi sağlık kuruluşlarından veya e-nabızdan alacakları raporları aşağıdaki form aracılığı ile Fakültemize ulaştırmaları ve raporlarının Fakülte Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmesi halinde kendilerine 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde Fakültemizde yüz yüze mazeret sınav hakkı verilecektir.

Not: Mazeret sınavı için alınan raporlar geçersizdir. 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde sınavlara katılamayanlar için tekrar mazeret sınavı düzenlenmeyecektir.

Not: Bu duyurudan daha önce e-posta, faks gibi farklı yollarla Fakültemize gönderdiğiniz raporlarınızı tekrar bu form aracılığı ile gönderiniz.

Formun son doldurma tarihi: 12 Aralık 2021 Pazar

1. Öncelikle matbu başvuru dilekçesinin çıktısını alınız.
  2. Dilekçeyi eksiksiz doldurunuz, imzalayınız ve PDF formatına çeviriniz.
  3. Sağlık raporunuzu PDF formatına çeviriniz.
  4. Aşağıdaki formu doldurup ilgili alanlara belgelerinizi yükleyiniz.

Başvurular sona ermiştir.