2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınavları Hakkında Önemli Değişiklik 02.12.2020

02-12-2020

Değerli Öğrencilerimiz;

Son günlerde Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve İl Valiliği tarafından yürürlüğe konan Covid-19 pandemisi tedbirleri kapsamında hafta içi belli saatlerde, hafta sonu ise bütünüyle sokağa çıkma yasağı getirilmiş, kamu mesai saatleri yeniden düzenlenmiştir. İlerleyen günlerde tedbirlerin daha da sıkılaştırılması ihtimali de göz önünde bulundurularak bu süreçte öğrencilerimizin mağdur olmamaları ve sınavların akademik takvimde belirlenen tarih aralığında yapılabilmesi için daha önce ilan edilen 2020-2021 Güz dönemi ara sınav takvimi ve yönergesinin tekrar gözden geçirilmesi ihtiyacı hasıl olmuş; Fakülte Yönetim Kurulumuz konu ile ilgili 02.12.2020 tarihli yeni bir karar almıştır.

Buna göre;

1. Fakültemizde Daha önce 2020-2021 Güz dönemi ara sınavları için ilan edilen sınav takviminde belirtilmiş bütün derslerin sınavlarının sakai’de ilgili dersin “ödevler” modülü üzerinden “ödev hazırlama” şeklinde yapılmasına,
  2. Ödevlerin başlangıç tarihinin daha önce ilan edilen sınav programındaki başlangıç tarihinin esas alınmasına,
  3. Öğrencilerimizin ödevlerini zamanında hazırlayabilmeleri sisteme yükleyebilmeleri için her bir dersin ödev hazırlama süresi olarak sınav takvimindeki başlangıç tarihinden itibaren 7 gün süre verilmesine,
  4. Sakai ödev yükleme sisteminin son teslim günü olan 7. Gün saat 23:55’e kadar açık olacak şekilde yapılandırılmasına karar verilmiştir.

Bu süreçte öğrencilerimize sağlık, sıhhat ve başarılar dileriz.

Dokuz Eylül Üniversitesi

İlahiyat Fakültesi Dekanlığı