GÜNCELLENEN DUYURU – İLİTAM AZAMİ SÜRESİ DOLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

30-09-2019

İLİTAM PROGRAMINA KAYITLI VE AZAMİ SÜRESİ DOLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Fakültemizde 12-13 Ekim 2019 (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde azami süresi dolan öğrenciler için Fakültemizde ek sınavlar yapılacaktır.

2014 ve daha önceki yıllarda kayıt yaptırıp mezun olamayan ve hiç almadığı dersler beşten az olan öğrencilerin bu sınavlara girmesi gerekmektedir.

Hiç almadığı ders sayısı beşten fazla olan öğrenciler sınava giremeyecek ve kayıtları silinecektir. Alıp da başarısız olduğu ders sayısı beşten fazla olan öğrenciler sınava girebilecektir.

Sınavlara girmesi gereken öğrencilerin isimleri ve sınav oturumları buradan duyurulacaktır.

Konu ile ilgili duyurularımızı lütfen sitemizden takip ediniz.

ÖNEMLE DUYURULUR!

⇓                  ⇓                     ⇓

• Ek sınav yapılacak dersler ile bu derslerin tarih ve saatlerine buradan ;
  • Ek sınavlara girmesi gereken öğrenci listesine ise buradan  ve buradan ulaşabilirsiniz.

NOT: KUR’AN-I KERİM sınavları Cumartesi ve Pazar sabah saat 09.00’da başlayacak ve öğle arası hariç 17:00’ye kadar devam edecektir.

NOT 2: Beş dersten daha az dersi kalan öğrenciler ek sınava girmeyip dilekçe ile başvurarak (harcını tam yatırmak suretiyle)  4 yarıyıl öğrenim hakkı kazanabilirler.

Sınav haftası DEUZEM üzerinden sınav giriş belgelerini çıkarmayı unutmayın!